Náhrada čokolády

15. listopadu 2011 v 12:30 |  RADY
Máte nezastavitelnou a neúkrotnou chuť na čokoládu? Dejte si karobovou čokoládu. Karob obsahuje především hořčík, vápník, železo a také vitaminy A, B, a D. Kalorická hodnota karobu je až o třetinu menší než kakaa. Karob je také dost sladký sám od sebe, takže není nutné ho uměle přislazovat. Karobová čokoláda je tak vhodnou náhražkou mléčné čokolády.
Tady si o ni můžete přečíst více. Já osobně jsem ji ještě nezkoušela, ale určitě se tak stane v nejbližší době.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

160 cm

54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 - 48 - 47 - 46 - 45 - 44 - 43 → 40
Cokoliv si lidská mysl dokáže představit a čemu dokáže uvěřit, toho lze dosáhnout.